23:34 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συλλυπητήρια Τζιτζικώστα στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας στη Χαλκιδική

© Φωτογραφία : tzitzikostas.gr
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική (55)
0 0 0
Βρείτε μας

Συλλυπητήρια έδωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας στις οικογένειες των θυμάτων της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

«Δυστυχώς θρηνούμε θύματα και η σκέψη μας είναι στις οικογένειές τους, στους τραυματίες και στους ανθρώπους που υπέστησαν ζημιές» σημείωσε.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους αρμόδιους για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος και επισήμανε στη νέα κυβέρνηση ότι απαιτείται συνεργασία ώστε να φτιαχτεί σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα πολιτικής προστασίας. 

«Η Περιφέρεια, η Αυτοδιοίκηση, η Πολιτική Προστασία, οι Αρχές και η Πολιτεία κινητοποιήθηκαν άμεσα και είναι διαρκώς σε συνεργασία και συνεννόηση, προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα όλα τα προβλήματα» δήλωσε.

Τέλος έκανε λόγο για μια πρωτοφανή κακοκαιρία και σημείωσε πως ο μηχανισμός της Περιφέρειας ήταν σε επιφυλακή πριν καν αρχίσει το φαινόμενο και η επέμβασή του άμεση.

Θέμα:
Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική (55)
Tags:
κακοκαιρία Χαλκιδική, κακοκαιρία, συλλυπητήρια, Χαλκιδική, Απόστολος Τζιτζικώστας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK