10:25 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι προσωρινοί πίνακες με τους αιτούντες που έγιναν δεκτοί στο πρόγραμμα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το 2019 - 2020, θα ανακοινωθούν σήμερα.

Σήμερα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δωρεάν παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019 - 2020, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς, καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής είχαν και οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, όπως και οι άνεργες ή εργαζόμενες μητέρες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. 

Σήμερα θα αναρτηθούν οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους (προσωρινά αποτελέσματα) στην ειδική εφαρμογή, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, με τη χρήση του ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, που έχουν λάβει με την ολοκλήρωση της αίτησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν απορριθφεί θα μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων ηλεκτρονικά στην ειδική ηλεκτρονική
εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουλίου 2019.

 

Tags:
αποτελέσματα, αιτήσεις, ΕΣΠΑ, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγείο, παιδιά, παιδικοί σταθμοί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK