02:25 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε σε μάχη που δίνει με τον καρκίνο, γράφοντας σε ανάρτηση στο Instagram πως «είμαι ένας νίτζα της χημειοθεραπείας».

Την περιπέτεια της υγείας του αποκάλυψε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης με ανάρτηση στο Instagram, που έκανε το βράδυ της Τετάρτης.

Στο επίμαχο instastory, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε σε «χημειοθεραπεία» που κάνει, θεραπεία που συνηθίζεται για τον καρκίνο.

«Ταλαιπωρημένος: Βέβαια. Πόνος στα κόκκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: Ω ναι. Αλλά είμαι ένας νίτζα της χημειοθεραπείας» έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης, σε μετάφραση, μιας και η ανάρτηση ήταν στα αγγλικά.

Το instastory που ανέβασε ο Αντίνοος Αλμπάνης
© Φωτογραφία : Instagram/_andinoos
Το instastory που ανέβασε ο Αντίνοος Αλμπάνης

Με την αναφορά στη «χημειοθεραπεία», μπορεί να ερμηνευτούν και προηγούμενες φωτογραφίες που ο ίδιος είχε αναρτήσει στο Instagram και εμφανιζόταν με ξυρισμένο κεφάλι.

Ενδεικτική για την υγεία του, ήταν μια ανάρτηση που είχε κάνει στις 31 Μαΐου, επίσης με ξυρισμένο κεφάλι και στην οποία έγγραφε (και πάλι σε μετάφραση): «σφάλμα συστήματος, κατακερματισμένα αρχεία, προσπάθεια επανεκκίνησης».

Χρησιμοποιώντας ορολογία που προσομοιάζει σε υπολογιστές, ο Αντίνοος Αλμπάνης θα μπορούσε να αναφέρεται σε περιπέτεια με την υγεία του και σε μάχη με τον καρκίνο.

View this post on Instagram

: system error files corrupted attempting reboot

A post shared by @ _andinoos on

Tags:
Instagram, Instagram story, χημειοθεραπεία, καρκίνος, Αντίνοος Αλμπάνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK