00:16 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο Χρυσοχοΐδης επισκέφτηκε τις δομές φιλοξενίας στη Λέσβο

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφτηκε την Μόρια και το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του δήμου Λέσβου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί.

Επίσκεψη στην Λέσβο πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός πήγε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ.

Στη Μόρια, ο υπουργός ενημερώθηκε για τη διαδικασία ελέγχου των νεοεισερχομένων στη χώρα ενώ περιόδευσε σε δομές διαμονής ανηλίκων και γυναικών, καθώς και στον ελαιώνα στον εξωτερικό χώρο του καταυλισμού.

Στο ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενημερώθηκε για τη λειτουργία της ανοικτής αυτής δομής, που φιλοξενεί περί τους 1.200 αιτούντες άσυλο. 

Σκοπός της επίσκεψης, ήταν, όπως είπε ο ίδιος, η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο. Ο ίδιος δηλώσε εντυπωσιασμένος «από την υπευθυνότητα, τη σεμνότητα και την πληρότητα με την οποία οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας μετέφεραν όλο τους τον προβληματισμό για το κρίσιμο προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί».

Tags:
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετανάστες, Λέσβος, Μόρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK