13:26 07 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Το ωράριο που μπορούν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα, Κυριακή, είχε ανακοινώσει η ΕΣΕΕ, ενώ προτεινόμενα ωράρια λειτουργίας έχουν δώσει και οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι.

Τη δυνατότητα να μείνουν ανοιχτά έχουν τα καταστήματα της χώρας σήμερα, πρώτη Κυριακή, μετά την έναρξη των θερινών εκπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις περισσότερες πόλεις της χώρας, όπως και στην Αθήνα, οι θερινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή, 14 Ιουλίου, μπορεί να είναι από τις 11:00 έως τις 20:00, σύμφωνα και με την ΕΣΕΕ.

Ωστόσο, οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι της χώρας έχουν εκδώσει ανακοινώσεις για το προτεινόμενο ωράριο που μπορεί να διαφέρει από το παραπάνω πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο λειτουργίας 11:00 – 18:00. Παρόλα αυτά, πολλά εμπορικά κέντρα έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αναφέρει επίσης ως προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προτείνουν στα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, από την πλευρά του, υπενθυμίζει ότι τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την Κυριακή, 14 Ιουλίου, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 20:00.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης αναφέρει ότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι 11:00 μέχρι 14:00.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου υπενθυμίζει παλιότερη πρότασή του, τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά τις Κυριακές των τακτικών εκπτωτικών περιόδων. Παρόλα αυτά, σημειώνει ότι «εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, τέλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις θερινές εκπτώσεις, δεν αναφέρει κάτι για τη λειτουργία και το ωράριο των καταστημάτων την Κυριακή, 14 Ιουλίου.

Tags:
Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, ΕΣΕΕ, εμπόριο, αγορά, εμπορικά καταστήματα, ωράριο καταστημάτων, ωράριο, θερινές εκπτώσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK