04:11 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μεταμφιέστηκε σε μοναχό του Αγίου Όρους, για τον ρόλο του στην ταινία «The Greek Job», με τις σχετικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μεταμορφώθηκε σε μοναχό του Αγίου Όρους για τις ανάγκες της νέας ταινίας «The Greek Job».

Φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού με γενειάδα και ράσα κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα, με τη μεταμόρφωση σε μοναχό να φαίνεται άκρως επιτυχημένη.

​Ο Άνθιμος Ανανιάδης θα ενσαρκώσει τον Γιάννη Γρηγοριάδη ή αλλιώς «Johnny Grik» που σύμφωνα με το σενάριο, κατέφυγε στο Άγιο Όρος για να ξεφύγει από αυτούς που τον ήθελαν νεκρό και έζησε εκεί για 10 χρόνια.

​Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούνιο, ο Άνθιμος Ανανιάδης είχε αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία στο πλάι του γέροντα Εφραίμ από τον όποιο, όπως ανέφερε «πήρε την ευχή του».

«Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα», έγραψε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός.

View this post on Instagram

Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Έιναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση,τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλα πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη...

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

Tags:
Άγιο Όρος, μοναχός, Άνθιμος Ανανιάδης, Μεταμόρφωση, γυρίσματα, ταινία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK