11:03 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Σάκης Αρναούτογλου

Προειδοποιήσεις του Σάκη Αρναούτογλου για τον «Αντίνοο»

© Φωτογραφία : facebook.com/Σάκης Αρναούτογλου
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για σύμπλεγμα καταιγίδων στο Ιόνιο προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου και ενημερώνει αναλυτικά για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Αντίνοος που ξεκίνησε στη χώρα.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει στους πολίτες ο παρουσιαστής του δελτίου καιρού Σάκης Αρναούτογλου, ενημερώνοντας για την εξέλιξη του φαινομένου μέσω του Facebook.

Η κακοκαιρία «Αντίνοος» έχει ήδη αρχίσει να χτυπάει στα βόρεια με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί ότι υπάρχει κατά διαστήματα δυνατή βροχόπτωση:

  • μεταξύ Νέας Καλικράτειας και Νέας Φώκιας στη Χαλκιδική
  • σε αρκετές περιοχές της Πιερίας
  • στους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσης και σε λίγο στα βόρεια του νομού Λάρισας!
  • στο νομό Καστοριάς και τα δυτικά του νομού Κοζάνης και σε λίγο στο νομό Φλώρινας. 

Συστήνει ιδιαίτερη προσοχή καθώς σύμπλεγμα καταιγίδων κατά τόπους πολύ ισχυρών θα παρατηρηθεί στο νότιο Ιόνιο (Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο) αλλά και την υπόλοιπη νοτιοδυτική Ελλάδα από ένα σύμπλεγμα καταιγίδων κατά τόπους πολύ ισχυρών το οποίο την τελευταία ώρα βρίσκεται ανοιχτά του Ιονίου και κινείται ανατολικά.

Αυξημένος ο κίνδυνος απότομης αύξησης της στάθμης χειμάρρων η ποταμών μέσα στο επόμενο 24ωρο στα ηπειρωτικά και κυρίως σε περιοχές όπου περιβάλλονται από διαβρωμένα βουνά αλλά και μεγάλες οροσειρές όπου οι βροχές εκτός από έντονες θα έχουν και σχετικά μεγάλη διάρκεια (πχ νομοί Τρικάλων - Καρδίτσης στη δυτική Θεσσαλία).

Και η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να ετοιμάζεται για μπόρες και ίσως αργότερα καταιγίδα.

Tags:
κακοκαιρία, καταιγίδες, βροχές, καιρός σήμερα, καιρός, Σάκης Αρναούτογλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK