10:42 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Συνάντηση του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο με θέμα την ανακύκλωση στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, Απρίλιος 2013.

Επίτιμος Διδάκτορας του ΑΠΘ ο Mητροπολίτης Άνθιμος

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, αλλά και του ΑΠΘ, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας.

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ανακηρύχθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

Η σχετική τελετή πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, παρουσία μεταξύ άλλων καθηγητών και φοιτητών της Θεολογικής Σχολής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το romfea.gr.

Στη διάρκεια της τελετής, μίλησαν ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας, ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Θεόδωρος Γιάγκου και ο πρόεδρος του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Συμεών Πασχαλίδης.

Tags:
Άνθιμος, Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΘ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK