09:31 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Μαχαιρίτσας για το «Mama» του Sin Boy: Δεν το έχω ακούσει, αλλά ξέρω ότι θα είναι αηδία

© Φωτογραφία : facebook.com/Λαυρέντης Μαχαιρίτσας/Lavrentis Machairitsas
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αναφέρθηκε στο «Mama» του Sin Boy και άλλα τραγούδια που γίνονται δημοφιλή στο Youtude, δηλώνοντας ότι είναι «αηδία» και «ηλιθιότητα».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κλήθηκε να σχολιάσει τη μόδα με τα τραγούδια που γίνονται δημοφιλή στο διαδίκτυο και στο YouTube, όπως το «Mama» του Sin Boy.

Ερωτηθείς εάν το έχει ακούσει, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε αρνητικά.

«Δεν το έχω ακούσει, όχι. Όταν βλέπω τραγούδια στο YouTube που έχουν μέσα σε τρεις μέρες δύο εκατομμύρια views, δεν τα ακούω», δήλωσε.

Ερωτηθείς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Grande», γιατί δεν ακούει τέτοια τραγούδια, όπως το «Mama», ο κ. Μαχαιρίτσας απάντησε ότι «είναι αηδία».

«Ξέρω εκ των πραγμάτων ότι πρόκειται να είναι αηδία. Μια ηλιθιότητα. Μπορεί και να μην είναι, αλλά λέω τώρα… Γιατί συνήθως, για να φτάσει το κοινό στα δύο και τρία εκατομμύρια views, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι σαν να βγαίνει ο τραγουδιστής, ξεβράκωτος στην πίστα και να γίνεται χαμός. Κάπως έτσι μου φαίνεται», δήλωσε.

Μιλώντας ευρύτερα για το χιπ χοπ και τη ραπ, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας απάντησε ότι «χωρίζονται σε καλή και κακή μουσική».

«Είναι άλλο πράγμα οι Active Member και άλλο πράγμα τα παιδιά αυτά που βγαίνουν στα μαγαζιά με τις τραγουδιστριούλες, που ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και ραπάρουν. Δεν είναι το ίδιο, μην τρελαθούμε», παρατήρησε.

Tags:
Youtube, μουσική, τραγούδια, mama, Sin Boy
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK