06:48 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Κλείνει η παραλία Πανόραμα, δίπλα στο Αυλάκι, λόγω φόβου κατολίσθησης

Παραλία στο Πόρτο Ράφτη κλείνει για 10 ημέρες λόγω φόβου κατολίσθησης μετά τον σεισμό

© Φωτογραφία: facebook.com/Σωτήρης Μεθενίτης
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα (53)
0 10
Βρείτε μας

Παραλία στο Πόρτο Ράφτη εκκενώθηκε και θα μείνει κλειστή για τουλάχιστον 10 ημέρες λόγω φόβου κατολίσθησης βράχου μετά τον σεισμό, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Μαρκοπούλου.

Σε εκκένωση παραλίας στο Πόρτο Ράφτη προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές λόγω φόβου κατολίσθησης βράχου μετά τον σεισμό της Παρασκευής.

Πρόκειται για την παραλία Πανόραμα, δίπλα στο Αυλάκι, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, με ανάρτησή του στο Facebook, την Κυριακή.

Ο κ. Μεθενίτης ανέφερε ότι υπάρχει βράχος που μπορεί να αποκολληθεί και να κατολισθήσει προς την πλευρά των λουόμενων.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου έχει παρέμβει και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο ώστε να προχωρήσει στην εκκένωση της συγκεκριμένης παραλίας. Παράλληλα, ο κ. Μεθενίτης ανέφερε ότι ειδοποίησαν τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, «για την αναγκαία συνδρομή της περιφέρειας Αττικής που θα πρέπει να υπάρξει αύριο κιόλας».

Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου απευθύνει έκκληση σε δημότες για κοινοποίηση της ανακοίνωσης, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία για τις επόμενες 10 ημέρες μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια.

Θέμα:
Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα (53)
Tags:
Μαρκόπουλο, θάλασσα, παραλία, Πόρτο Ράφτη, σεισμός, κατολίσθηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK