20:36 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 18ος και τελευταίος στη λίστα των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αριστοτέλης Χρυσαφίτης, ανέφερε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Με την απολογία του 18ου και τελευταίου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Αριστοτέλη Χρυσαφίτη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η εξέταση της υπόθεσης του 34χρονου μουσικού.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Επεσήμανε, δε, ότι μετά από το έγκλημα μίλησε με τον Γιώργο Πατέλη για τρόφιμα, τα οποία επρόκειτο να μοιράσουν την επόμενη ημέρα.

Ερωτηθείς για τα τηλεφωνήματα με συγκατηγορουμένους του το βράδυ της δολοφονίας, σημείωσε ότι είναι κοινωνικό άτομο και μίλησε για συνομιλίες «περί ανέμων και υδάτων».

Είπε επιπλέον ότι το βράδυ της δολοφονίας βρισκόταν πρώτα σε μια γιορτή και εν συνεχεία σε φιλικό σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα.

Την Πέμπτη, ο κατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Τσόρβας αναίρεσε σημεία της ανακριτικής απολογίας, λέγοντας ότι δεν είδε συνοδηγό στο αυτοκίνητο του δράστη της δολοφονίας, Γιώργου Ρουπακιά.

Την Τετάρτη, ο 47χρονος κατηγορούμενος για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, Λέων Τσαλίκης, αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση τόσο με τη Χρυσή Αυγή όσο και με τη δολοφονία Φύσσα τη μοιραία νύχτα.

Σχετικά:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν είδε συνοδηγό στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά
Δίκη Χρυσής Αυγής: Αρνείται κάθε ανάμειξη κατηγορούμενος για τη δολοφονία Φύσσα
Tags:
Γιώργος Ρουπακιάς, Παύλος Φύσσας, δολοφόνος, δολοφονία, δίκη, Χρυσή Αυγή, Δίκη της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK