ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Sin Boy ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται έντονα τον τελευταίο καιρό αφού με το τραγούδι του «Mama»  κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο.

Το όνομα του Sin Boy όπως και το τραγούδι του «Mama» αποτελούν δημοφιλές θέμα στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό με τις συνεντεύξεις του ράπερ να προκαλούν συχνά αίσθηση.

Στη νέα του συνέντευξη ο Sin Boy μίλησε για την καταγωγή του αλλά και γιατί δεν θέλει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο παρά το ότι αγαπάει την Ελλάδα.

Όπως είπε στο Down Town Κύπρου, δεν θέλει να γίνει Έλληνας στα «χαρτιά» για να μην πάει φαντάρος.

 «Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα «χαρτιά» Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας μάλιστα την υποχρεωτική στράτευση στην Ελλάδα δήλωσε πως θέτει σε ψευτοδίλημμα τους άνδρες για το αν θα βάλουν την πατρίδα ή την καριέρα τους μπροστά, από την οποία μπορεί να εξαρτάται η οικογένεια κάποιου.

 «Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει», ανέφερε.

Το τραγούδι του Sin Boy έχει πολλά εκατομμύρια views στο Youtube αλλά πολλές ήταν και οι παρωδίες  του «Mama».

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK