12:04 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Γωγώ Τσαμπά είπε ότι ξέρει τον Sin Boy και υποστήριξε πως αφού αρέσει στον κόσμο, τότε «είναι καλός». Αποκάλυψε, επίσης, ότι κάποτε απέρριψε έναν έρωτα.

H Γωγώ Τσαμπά μίλησε για τον Sin Boy, υποστηρίζοντας ότι στη νεολαία υπάρχει μια τάση τόσο για το κλαρίνο όσο και για καλλιτέχνες που γίνονται γνωστοί μέσα από το Youtube.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε προσωπικά της βιώματα, ενώ αποκάλυψε ότι θα αρχίσει να συζητάει το ενδεχόμενο να δουλέψει σε μπουζούκια στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

«Μέχρι τώρα το απέκλεια. Ήμουν αρνητική και είχα καλές προτάσεις. Τώρα, θα αρχίσω να το συζητάω», δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Για τα δικά της ακούσματα, είπε ότι «στο σπίτι μεγάλωσα με κλαρίνο και μετά άκουγα και άλλου είδους μουσική. Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου, Πόλυ Πάνου. Μεγάλωσα με τέτοια κι από εκεί και πέρα άρχισα και έντεχνο. Από ξένη μουσική ακούω Whitney Houston και Celine Dion».

Σε μια αναφορά για τη νεολαία, η Γωγώ Τσαμπά σπεύδει να παρατηρήσει πως «υπάρχει μια τάση στο κλαρίνο», ενώ στο ερώτημα του δημοσιογράφου εάν γίνεται και κλαρίνο και Sin Boy, η ίδια απαντά καταφατικά. «Ναι βέβαια», δηλώνει, προσθέτοντας ότι και η ίδια γνωρίζει τον διάσημο Youtuber.

«Καλός είναι, εφόσον αρέσει είναι καλός», παρατηρεί για τον Sin Boy.

Για τη δική της ζωή, αποκάλυψε τέλος ότι κάποτε απέρριψε έναν έρωτα.

«Δεν θα εγκατέλειπα τα πάντα για έναν έρωτα. Ίσα-ίσα που κάποτε τον έρωτα τον απέρριψα, δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω σήμερα. Δέκα χρόνια σχέσης την απέρριψα γι’ αυτό τον λόγο, γιατί μου είπε ή το θέαμα ή εμένα. Δεν μπορώ να πω, αγάπησα πολύ και ερωτεύτηκα, αλλά το θέαμα», παραδέχτηκε.

Σχετικά:

Όταν το «Mama» του Sin Boy γίνεται…. ρεμπέτικο (Βίντεο)
O Sin Boy αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να γίνει Έλληνας «στα χαρτιά»
Και στα πανηγύρια διασκευάζουν… Sin Boy, ξεσηκώνοντας τον κόσμο - Βίντεο
Tags:
κλαρίνο, τραγουδίστρια, τραγούδι, Sin Boy
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK