Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κοκκίνω Φαρσάλων Λάρισας.
Στο σημείο έσπευσαν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 25 πυροσβέστες και τέσσερα αεροσκάφη.
#Πυρκαγιά σε #δασική έκταση στην περιοχή Κοκκίνω Φαρσάλων Λάρισας. Επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 25 πυροσβέστες και 4 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 3, 2019
Σημειώνεται ότι η γραμματεία είχε προειδοποιήσει ότι σήμερα είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια).
Πολύ υψηλό κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε Εύβοια και Αττική προβλέπει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο Κυριακή 4 Αυγούστου, όπως προκύπτει από το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)