19:53 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Ο Σταμάτης Κραουνάκης διέκοψε συναυλία του στην Ύδρα και ξέσπασε πάνω στη σκηνή. Την ενόχληση του τραγουδοποιού φαίνεται να προκάλεσε μια μητέρα.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Σταμάτης Κραουνάκης με μια μητέρα, σε συναυλία του, στην Ύδρα.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός διέκοψε μάλιστα τη συναυλία του, ξεσπώντας για τον τρόπο που φέρονται οι μητέρες στα παιδιά.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου οπότε και ο Σταμάτης Κραουνάκης έβαλε τις φωνές σε μια μητέρα που έσπρωχνε τα παιδιά της, σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr.

Στο βίντεο, ο Κραουνάκης ακούγεται να λέει πως «αν έρθει άλλη μάνα μπροστά, θα την κουρέψω» και στη συνέχεια να καλεί μια γυναίκα να φύγει.

«Φύγετε, φύγετε κυρία», λέει ο Κραουνάκης πριν διακόψει τη συναυλία.

«Άστε τα παιδιά ήσυχα, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερες από τα παιδιά. Αστέ τα ήσυχα τα παιδιά. Άστε τα ήσυχα κυρά μου, πηγαίνετε στη θέση σας, τα έχετε τσακίσει», φωνάζει εκτός εαυτού ο γνωστός καλλιτέχνης.

Και συνεχίζει: «Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα. Πηγαίνετε στη θεσούλα σας. Πηγαίνετε παρακαλώ. Τσιμουδιά. Έτσι τα κάνατε ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν», λέει με το κοινό να χειροκροτεί.

«Έχετε σηκωθεί 4 φορές, δεν ενοχλούμε κανέναν», είναι η τελευταία του φράση πριν χτυπήσει το μικρόφωνο και δώσει παράγγελμα να συνεχιστεί η συναυλία.

Tags:
συναυλία, Ύδρα, Σταμάτης Κραουνάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK