12:19 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
101
Βρείτε μας

«Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της, η Τζίνα Τσαλικιάν, για την απόφαση αποφυλάκισης του Κορκονέα και της αθώωσης του Σαραλιώτη.

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα και της αθώωσης του Βασίλη Σαραλιώτη για την δολοφονία Γρηγορόπουλου, η μητέρα του, Τζίνα Τσαλικιάν, προχώρησε σε μια δήλωση, σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση. 

Μεταξύ άλλων, η κ. Τσαλικιάν κάνει λόγο για «ολοκληρωτικό χτύπημα». «Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι», τονίζει.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου χαρακτηρίζει τον Κορκονέα ως «στυγερό δολοφόνο» και τον Σαραλιώτη «αδίστακτο συνεργάτη του».

«Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται», τονίζει στη δήλωσή της.

«Έχω υποφέρει πολλά», συνεχίζει, «και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη».

Και προσθέτει:

«Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: "Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου". Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο».

Η Τζίνα Τσαλικιάν μιλά για «άδικο» που «δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία». «Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα», καταλήγει.

Tags:
δικαστήριο, αθώωση, δολοφονία, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, Επαμεινώνδας Κορκονέας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK