03:38 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ντελιβαράδες φέρεται να έδειραν άγρια δύο εργαζομένους στο Δρομοκαΐτειο, το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου του νοσοκομείου.

Άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο από ντελιβαράδες, το πρωί της Πέμπτης, κατήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του σωματίου, οι δύο εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο καθώς είναι «σοβαρά τραυματισμένοι» από την επίθεση που καταγγέλλεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου που δημοσιεύει το ΑΠΕ, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο θυρωρός στο Δρομοκαΐτειο απαγόρευσε την είσοδο σε διανομέα που είχε φτάσει με μηχανάκι για παραγγελία. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η διοίκηση του νοσοκομείου δεν επιτρέπει την είσοδο σε ντελιβαράδες με μηχανάκι διότι μπαίνουν με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς.

Έτσι, ο θυρωρός απαγόρευσε την είσοδο στον ντελιβερά και του ζήτησε να παρκάρει το μηχανάκι στο πάρκινγκ και να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο διανομέας ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Όταν ο θυρωρός τού επισήμανε ότι εμποδίζει την είσοδο, ο άντρας άρχισε να φωνάζει και να απειλεί.

«Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού», καταγγέλλει το Σωματείο.

Τότε επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και έσωσαν τους δύο εργαζομένους.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η αστυνομία.

Tags:
εργαζόμενοι, διανομέας, ντελίβερι, επίθεση, επεισόδιο, καταγγελία, Δρομοκαΐτειο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK