12:35 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κλειστό είναι τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών. Εκτροπή της κυκλοφορίας εφαρμόζει η Τροχαία. Κανονικά τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Η Τροχαία έχει κλείσει τμήμα στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και έχει εφαρμόσει εκτροπή της κυκλοφορίας στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε εφαρμογή λόγω έκτακτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε μέρος της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο συγκεκριμένο τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Ο δρόμος έχει κλείσει από το ύψος της οδού Βενιζέλου μέχρι το ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη.

Η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω των οδών Βενιζέλου, στο ρεύμα από την οδό Αμασείας προς τη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Αμασείας μέχρι το ύψος της οδού Καλλικράτειας.

Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους, με τη βοήθεια σημαιοφόρων κατά μήκος της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες και τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή τροχαίων και για να μη δημιουργηθεί κίνηση.

Tags:
λεωφορεία, ΟΑΣΘ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λεωφόρος, Τροχαία, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK