22:28 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένοχο για δωροδοκία έκρινε τελικά το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Γιατρών ΕΣΥ έναν πανεπιστημιακό γιατρό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ομόφωνα κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Γιατρών ΕΣΥ πανεπιστημιακός γιατρός που είχε συλληφθεί πριν από 22 μήνες στην Αλεξανδρούπολη.

Ο γιατρός κατηγορείται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για «φακελάκι» που πήρε πριν από χειρουργείο.

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη ανακοίνωσε την «τελεσίδικη πειθαρχική καταδίκη» του.

Μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός είχε καταδικαστεί ξανά τον Δεκέμβριο του 2017, για την ίδια υπόθεση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης, σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.

Ο γιατρός τότε είχε ισχυριστεί πως τα χρήματα ήταν αμοιβή ιατρικές επισκέψεις μετά την εγχείρηση, έναν ισχυρισμό που το δικαστήριο απέρριψε.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η υπόθεση εκδικάστηκε πειθαρχικά σε δεύτερο βαθμό και είναι τελεσίδικη.

Να σημειωθεί πως ο γιατρός είχε παραιτηθεί του κλινικού του έργου, από πέρυσι τον Μάιο, συνεχίζοντας το ακαδημαϊκό του έργο στο ΠΓΝΑ.

Tags:
ΕΣΥ, δωροδοκία, πανεπιστημιακοί, Αλεξανδρούπολη, φακελάκι, γιατρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK