12:06 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 19χρονος σπουδαστής, στις αρχές του Αυγούστου, είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από τον υπεύθυνο κουζίνας, σε εστιατόριο στην Κέρκυρα.

Βλάβες στα άκρα από θερμικό μέσο, αποκαλύπτει το πόρισμα των ιατροδικαστικών αρχών για τα τραύματα του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος στις αρχές του μήνα κατήγγειλε «βασανιστήρια» σε εστιατόριο του γνωστού σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Star», οι βλάβες, οι οποίες προκλήθηκαν από θερμικό μέσο, είναι αρκετές τόσο σε έκταση, όσο και σε αριθμό.

Το πόρισμα των ιατροδικαστικών αρχών έχει ήδη παραδοθεί στη δικαιοσύνη, παρότι σ’ αυτό δεν δύναται να διευκρινιστεί αν οι βλάβες προήλθαν από ατύχημα (π.χ. τινάχτηκε το λάδι από το τηγάνι) ή από σκόπιμη ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος προχώρησε στη σχετική καταγγελία στις αρχές του Αυγούστου, με τον Έκτορα Μποτρίνι να απορρίπτει τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες ως «γελοιότητες» και «ηλιθιότητες».

Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει ότι δεχόταν βασανιστήρια από τον υπεύθυνο κουζίνας, ο οποίος ασκούσε εις βάρος του σωματική και λεκτική βία.

Σχετικά:

Δικηγόρος 19χρονου μαθητευόμενου σεφ: Ο κ. Μποτρίνι μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι νομίζει
Μποτρίνι: Όταν χιλιάδες αναπαραγάγουν ένα ψέμα, τότε γίνεται αλήθεια
Μποτρίνι: Απομακρύνθηκαν υπάλληλοι από το εστιατόριο στην Κέρκυρα
Επίθεση του Ρουβίκωνα σε εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι - Βίντεο
Tags:
κουζίνα, βλάβη, πόρισμα, Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ιατροδικαστές, βία, βασανιστήρια, μαγειρική, σπουδαστές, Έκτορας Μποτρίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK