08:22 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 18 και 19 ετών, τα οποία συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης από τις αστυνομικές αρχές του Νησιού των Ιπποτών.

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 18 και 19 ετών, τα οποία φέρεται να παρακολουθούσαν και να κατέγραφαν στελέχη του ΣΔΟΕ που διενεργούσαν ελέγχους σε επιχειρήσεις της Ρόδου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, ενημέρωναν τρίτα πρόσωπα σχετικά με τις δραστηριότητες των ανδρών του ΣΔΟΕ.

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν και βιντεοσκοπούσαν τα στελέχη του ΣΔΟΕ να ελέγχουν επιχείρηση στην πόλη της Ρόδου, το βράδυ της Τετάρτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dimokratiki.gr», οι δύο νεαροί επέβαιναν σε δίκυκλο όχημα.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΣΔΟΕ αναγνώρισε τους δύο κατηγορούμενους, τονίζοντας ότι αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου καταστήματος στο Νησί των Ιπποτών.

Όπως παραδέχθηκαν οι συλληφθέντες, παρακολουθούσαν το κλιμάκιο, προκειμένου να καταγράφουν σε ποια σημεία διενεργούν ελέγχους, ώστε να ενημερώσουν έγκαιρα φιλικά τους πρόσωπα τα οποία διατηρούν επιχειρήσεις στην περιοχή.

Σχετικά:

Καταργήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα το ΣΔΟΕ
Βεσυρόπουλος: Δεν καταργούνται αλλά ενισχύονται ΣΔΟΕ και ΣΕΠΕ
«Λαβράκια» του ΣΔΟΕ σε Κρήτη και Ζάκυνθο
Tags:
αστυνομικοί, Ελληνική Αστυνομία, επιχειρηματίας, επιχείρηση, εμπορικά καταστήματα, σύλληψη, Ρόδος, ΣΔΟΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK