15:29 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πριν από 10 χρόνια, ένα ακόμη παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο λούνα - παρκ, έπειτα από πτώση. Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος, τόσο η ιδιοκτήτρια, όσο και ο χειριστής του μηχανήματος είχαν καταδικαστεί.

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για το μοιραίο λούνα-παρκ στον Αλμυρό Μαγνησίας, όπου το βράδυ της Παρασκευής έχασε τη ζωή της μία 14χρονη κοπέλα.

Όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός «Open Tv», στον ίδιο χώρο - πριν από περίπου 10 χρόνια - ένα παιδί εννέα ετών είχε τραυματιστεί σοβαρά, έπειτα από πτώση.

Ο πατέρας του - τότε - 9χρονου κοριτσιού, μιλώντας στο «Open TV», δήλωσε ότι η κόρη του συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ υποστήριξε ότι «το παιδί είχε γλιτώσει από θαύμα».

«Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια. Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, στο ίδιο παιχνίδι, καθόταν στο ίδιο σημείο που καθόταν και η κόρη μας» τόνισε, παράλληλα.

Ανακτώντας τις μνήμες εκείνης της στιγμής, αφηγήθηκε τα εξής: «Το μηχάνημα άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Ήταν με τη μητέρα της. Άρχισαν να αναπηδούν τα πόδια της, πήγα στο χειριστή και του είπα να σταματήσει το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Ο χειριστής δεν κατάλαβε και δεν γνωρίζω ακόμη γιατί δεν κατάλαβε. Το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα».

Η 9χρονη κοπέλα, ως αποτέλεσμα, έπεσε από ύψος 15 μέτρων και έμεινε σε κώμα για τέσσερις ημέρες.

«Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, ενώ κατήγγειλε ότι η ιδιοκτήτρια, ο χειριστής και η υπεύθυνη του λούνα-παρκ είχαν καταδικαστεί.

Tags:
θύματα, πτώση, Βόλος, τραυματίας, τραυματισμός, ατύχημα, παιχνίδι, Μαγνησία, λούνα παρκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK