08:43 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χθες ο υπουργός ανέφερε πως σύμφωνα με τα στοιχεία για τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου, υπάρχουν 9.000 υπεράριθμοι συμβασιούχοι.

Διαβεβαιώσεις ότι «προφανώς δεν έρχονται απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο» παρείχε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μία ημέρα μετά την αναφορά του ότι υπάρχουν 9.000 υπεράριθμοι συμβασιούχοι.

«Είναι πολύ λυπηρό που ακόμα και τώρα, έχουν περάσει δύο μήνες από τις εκλογές, και η αξιωματική πλέον αντιπολίτευση δεν θέλει να δει τα πράγματα με λογική και αντικειμενικότητα» σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm.

Συνέχισε τονίζοντας ότι «εμείς θα τηρήσουμε την νομιμότητα και οι άνθρωποι που προσλήφθηκαν δεν πρόκειται να τους διώξουμε. Η δουλειά τους θα ολοκληρωθεί όταν ολοκληρωθούν οι συμβάσεις τους. Ό,τι λέει ο νόμος» τόνισε.

Έθεσε το ζήτημα της οριστικής αντιμετώπισης του προβλήματος με τα απορρίμματα ως πρωταρχικό και πρόσθεσε ότι «έχουμε παραλάβει μια ωρολογιακή βόμβα που αφορά και την Αττική. Είμαστε αποφασισμένοι, είναι θέμα υγείας, πολιτισμού και οικονομίας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλο τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με ένα ολοκληρωτικό σχέδιο».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός ανέφερε πως σύμφωνα με τα στοιχεία για τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου, υπάρχουν 9.000 υπεράριθμοι συμβασιούχοι.

Η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις.

 

Tags:
υπουργείο Εσωτερικών, απολύσεις, Δημόσιο, δημόσιοι υπάλληλοι, Τάκης Θεοδωρικάκος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK