09:43 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού», έγραψε στο facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, απειλώντας ότι η οργάνωση θα απαντήσει αν γίνει επέμβαση στο Βοξ.

Με «αντίποινα» απειλεί ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, σε περίπτωση που η αστυνομία πραγματοποιήσει επέμβαση στο Βοξ, που τελεί υπό κατάληψη.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, το στέλεχος του Ρουβίκωνα προειδοποιεί πως η οργάνωση θα αντιδράσει με χτυπήματα σε στόχους που έχουν ήδη αποφασιστεί.

 «Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά. Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Αυγούστου η Ελληνική Αστυνομία είχε πραγματοποιήσει ευρεία επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων, με στόχο την εκκένωση τεσσάρων – τουλάχιστον – κατειλημμένων κτηρίων, όπου βρίσκονταν πρόσφυγες, μετανάστες και ομάδες αντιεξουσιαστών.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών που περιπολούν στα Εξάρχεια.

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, μολότοφ, Εξάρχεια, Ρουβίκωνας, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK