03:36 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η μικρή Αλεξία, ηλικίας μόλις 8 ετών, ανήμερα του Πάσχα, έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, αφού δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα. Η ίδια βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, στο χωριό Θεσπιές.

Αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ ζητάει από τον φερόμενο δράστη η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, η οποία ανήμερα του Πάσχα δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι.

Πέντε μήνες μετά, το 8χρονο κορίτσι παραμένει καθηλωμένο στο κρεβάτι, νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Παίδων.

«Ακριβώς πέντε μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα» υποστήριξε ο πατέρας της μικρής κοπέλας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) στο Δικαστικό Μέγαρο της Θήβας, όπου συζητήθηκε το αίτημα αποζημίωσης, ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα, έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, αφού δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα. Η ίδια βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, στο χωριό Θεσπιές.

Ο πατέρας της 8χρονης δήλωσε απελπισμένος, καθώς η οικονομική του κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Μάλιστα, το άτυχο κορίτσι θα χρειαστεί να διακομιστεί σε κλινική του εξωτερικού, προκειμένου να συνεχιστεί η θεραπεία αποκατάστασής του.

«Mας άκουσε η δικαιοσύνη. Ο δικαστής ερεύνησε το αίτημα μας. Νομίζω θα έχουμε μια απόφαση που διασφαλίζει το αίτημα της Αλεξίας. Θα πάει πιθανόν στο Αμβούργο» εξήγησε, από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης.

Το όπλο από το οποίο προήλθε η «αδέσποτη» σφαίρα που χτύπησε την οκτάχρονη
Το όπλο από το οποίο προήλθε η «αδέσποτη» σφαίρα που χτύπησε την οκτάχρονη

Σχετικά:

Σε κρίσιμη κατάσταση οκτάχρονη που δέχθηκε «αδέσποτη» σφαίρα
Μικρή αισιοδοξία για την οκτάχρονη που δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα
Εκτός κινδύνου η 8χρονη που είχε δεχτεί αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα
Δεν επικοινωνεί η 8χρονη που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα - Η οικογένεια ζητά αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ
Tags:
αποζημιώσεις, αποζημίωση, πατέρας, θεραπεία, κλινική, κορίτσι, Νοσοκομείο Παίδων, νοσοκομείο, σφαίρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK