12:17 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τόνισε ότι το αποτύπωμα των τραγουδιών του δεν πρόκειται να ξεθωριάσει.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα ξημερώματα, από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 63 ετών βύθισε στη θλίψη τόσο τον καλλιτεχνικό όσο και τον πολιτικό κόσμο.

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, με δήλωσή της, εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό που πέτυχε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν ήταν απλώς να γράψει πολλά τραγούδια που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Κατάφερε να είναι φίλος αγαπητός. Μοιραζόμαστε μαζί του τη μουσική και το συναίσθημά του. Το χιούμορ του και την αισιοδοξία του».

Η Λίνα Μενδώνη χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό ως «ανοικτό, δημιουργικό, ευφάνταστο, πρόθυμο να δουλέψει με τους συναδέλφους του».

Επίσης, τόνισε ότι το απότυπωμα των τραγουδιών του δεν πρόκειται να ξεθωριάσει, καθώς -όπως επισήμανε- πολλοί μεγάλωσαν με τα τραγούδια και τη μουσική του, η οποία καλύπτει το ελληνικό ροκ και φτάνει μέχρι τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Τέλος, η υπουργός Πολιτισμού εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Tags:
θάνατος, μουσική, τραγουδιστής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, πολιτισμός, Λίνα Μενδώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK