00:06 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έρευνες διεξάγουν οι Αρχές με τη συμμετοχή της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του στρατιωτικού υλικού που χάθηκε από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο. Έχει διαταχθεί Προανάκριση για το περιστατικό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πολεμικό Ναυτικό για το στρατιωτικό υλικό που χάθηκε από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα για το περιστατικό, αναζητώντας το στρατιωτικό υλικό, ενώ σύμφωνα με το skai.gr, στις έρευνες συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη μονάδα λείπουν αρντιαρματικά, πυρομαχικά και εκρηκτικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως πληροφορήθηκε η αστυνομία από το ΓΕΝ, έχουν χαθεί χειροβομβίδες, αντιαρματικές οπλοβομβίδες και άλλος οπλισμός από αποθήκη στρατιωτικού υλικού.

Σημειώνεται ότι η αποθήκη ήταν σφραγισμένη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Η απώλεια έγινε αντιληπτή, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια προγραμματισμένης απογραφής του στρατιωτικού υλικού της μονάδας.

Να σημειωθεί, ακόμη, ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απώλεια εκτιμάται ότι έγινε πριν από το καλοκαίρι.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε, συγκεκριμένα, ότι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια ελέγχων, «διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ)».

Όπως ανέφερε, ακόμη, του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Tags:
στρατιωτικός εξοπλισμός, Λέρος, Πολεμικό Ναυτικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK