05:53 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών είχε γίνει στο σπίτι των αλλοδαπών στο Ικόνιο Περάματος προκαλώντας πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός από τους ψαράδες.

Αρνήθηκε ότι ήταν παρόν ή ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών το 2012.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε από το βήμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ότι «δεν ήμουν εκεί... Δεν είμαι Χρυσαυγίτης», όπως είχαν κάνει και οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί του που απολογήθηκαν τη Δευτέρα.

Η επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών είχε γίνει στο σπίτι των αλλοδαπών στο Ικόνιο Περάματος προκαλώντας πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός από τους ψαράδες.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι η μόνη σχέση του είναι όταν του «έταξαν» ποσό 25 ευρώ για να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, ποσό που δεν πήρε ποτέ παρότι φωτογραφήθηκε.

«Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, το έκανα ως εργασία. Αλλά τελικά δεν πληρώθηκα ποτέ!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, και αυτός «πιέστηκε από την ανακρίτρια» να πει ότι το επίμαχο βράδυ κάποιοι συγκατηγορούμενοί του φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Ισχυρίστηκε ότι όλη η παρέα που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την επίθεση φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα.

Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε το τηλέφωνό του στον σκληρό δίσκο του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

Tags:
αλλοδαπός, Πέραμα, ψαράδες, δίκη, Εφετείο Κακουργημάτων, Δίκη της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK