18:13 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η βροχή που ξέσπασε, χθες, κατά τη διάρκεια συναυλίας του Γιάννη Πάριου αποτέλεσε αφορμή για καβγά ανάμεσα στον τραγουδιστή και στον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη.

Η χθεσινοβραδινή συναυλία του Γιάννη Πάριου στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών, στο Ανοιχτό Θέατρο «Μάνος Κατράκης», σημαδεύτηκε από την έντονη λογομαχία του τραγουδιστή με τον δήμαρχο, Σίμο Δανιηλίδη, λόγω της διακοπής της εκδήλωσης εξαιτίας βροχής.

Συγκεκριμένα, όταν ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή, ο Γιάννης Πάριος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη συναυλία του. Ο δήμαρχος, όμως, απάντησε πως θα ήταν καλύτερα να σταματήσει. Ο τραγουδιστής τόνισε: «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε». 

Το κοινό αποθέωσε τον Γιάννη Πάριο και, στη συνέχεια, η ηλεκτροδότηση διεκόπη, με τον τραγουδιστή να λέει: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε». Όπως αναφέρει το makthes.gr, o Σίμος Δανιηλίδης αντέδρασε εντόνα και είπε στον ερμηνευτή: «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω».

Ο Γιάννης Πάριος υποστήριξε ότι δεν είναι δήμαρχος για να ξέρει από αυτά και, έπειτα, ο κ. Δανιηλίδης φανερά εκνευρισμένος είπε: «Τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, το ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα».

Ο τραγουδιστής δήλωσε, τέλος, ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα, το οποίο δεν επανήλθε και η συναυλία διεκόπη.

Tags:
βροχή, Θεσσαλονίκη, καβγάς, μουσική, συναυλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK