08:59 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των οργανωμένων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών που λυμαίνονται την ιστορική γειτονιά της Αθήνας.

Νέα επιχείρηση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή των Εξαρχείων, με στόχο την αντιμετώπιση των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΣΚΑΪ», συνολικά προσήχθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων 10 αλλοδαποί και ένας ημεδαπός.

Στο πλαίσιο της έρευνας, παράλληλα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σακούλα, η οποία εμπεριείχε 256 πακέτα τσιγάρων και τέσσερις συσκευασίας καπνού.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στην περιοχή των Εξαρχείων, στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας ηγεσίας του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας να αντιμετωπίσει τα οργανωμένα κυκλώματα που λυμαίνονται την ιστορική γειτονιά της Αθήνας.

Σχετικά:

Έδειραν και έκλεψαν καθηγητή πανεπιστημίου στα Εξάρχεια - Βίντεο
Πέντε συλλήψεις σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Tags:
τσιγάρα, καπνός, προσαγωγές, διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο ναρκωτικών, Δίωξη Ναρκωτικών, Εξάρχεια, αστυνομική επιχείρηση, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικές αρχές, αστυνομικό τμήμα, αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK