00:20 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Πίσω απ’ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο», γράφει για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η κόρη του.

Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε στο facebook η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μία μέρα μετά την κηδεία του πατέρα της, που έγινε μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, η οποία δημοσίευσε ένα σκίτσο του πατέρα της ενώ αντικατέστησε με αυτό την φωτογραφία προφίλ της στο facebook, ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στην κηδεία και γράφει μερικά λόγια για τον άνθρωπο «που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη», γράφει.

Και συνεχίζει: «Πίσω απ’ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε... Ένα τελευταίο δώρο για σας.... Μαρία Κλάρα Μαχαιριτσα».

Φίλοι, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου είπαν χτες το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον Πτελέο Μαγνησίας.

 

Tags:
κηδεία, καλλιτέχνης, τραγουδιστής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK