20:40 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην μαραθώνια κατάθεσή του ο κ. Αγγελής φέρεται να αναφέρθηκε στον ρόλο του επονομαζόμενου «Ρασπούτιν», χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Παντελώς ψευδή» χαρακτηρίζει η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάθεση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, για τις καταγγελίες περί παρεμβάσεων στην έρευνα για την υπόθεση Novartis.

Στη δήλωσή της η κ. Τουλουπάκη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται».

Μάλιστα, σημειώνει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ότι «σεβόμενη τη μυστικότητα της ανάκρισης της τρέχουσας έρευνας , που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ότι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα».

Διαμηνύει ότι μαζί με τους συνεργάτες της θα συνεχίσουν την έρευνα «απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του..».

Τι είπε στη μαραθώνια κατάθεσή του ο Αγγελής

Υπενθυμίζεται ότι στην μαραθώνια κατάθεσή του ο κ. Αγγελής φέρεται να αναφέρθηκε στον ρόλο του επονομαζόμενου «Ρασπούτιν», χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Ο κ. Αγγελής παρέπεμψε σε άλλα πρόσωπα που - όπως ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες- τον γνώριζαν, ενώ προσκόμισε έγγραφα κάνοντας λόγο παρεμβάσεις του «Ρασπούτιν» και σε άλλες υποθέσεις.

Φέρεται να είπε ότι «όλοι τον ξέρουν αλλά όλοι τον φοβούνται», καθώς και ότι «ήταν σαν τον Θεό, πανταχού παρών στον χώρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς».

Tags:
έρευνες, καταγγελίες, κατάθεση, Άρειος Πάγος, Novartis, Ιωάννης Αγγελής, Ελένη Τουλουπάκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK