18:19 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το σωματείο καταγγέλλει πτώση σοβάδων και επικαλείται μελέτη στατικής επάρκειας του κτιρίου των Διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου σύμφωνα με την οποία το κτίριο εγκυμονεί κινδύνους.

Στην καταγγελία ότι εμφανίστηκαν ποντίκια σε θάλαμο ασθενών στο νοσοκομείο Κιλκίς προχώρησε το σωματείο εργαζομένων.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε τμήμα που κατασκευάστηκε το 1937, ενώ οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλο τμήμα.

Το σωματείο εργαζομένων επισημαίνει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι η σύμβαση με την εταιρεία απολύμανσης και εξολόθρευσης έληξε πριν ένα μήνα. Το υγειονομικό Κιλκίς πραγματοποίησε έλεγχο και εξέδωσε έκθεση αυτοψίας σε παρόμοιο περιστατικό, ωστόσο, δεν ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα.

Συνεχίζοντας, το σωματείο καταγγέλλει πτώση σοβάδων και επικαλείται μελέτη στατικής επάρκειας του κτιρίου των Διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου σύμφωνα με την οποία το κτίριο εγκυμονεί κινδύνους.

Μάλιστα προσθέτει ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας, οι ανελκυστήρες ατόμων δεν διαθέτουν πιστοποίηση, στην ηλεκτρική εγκατάσταση μεγάλα τμήματα δεν καλύπτονται από αντι-ηλεκτροπληξιακούς διακόπτες και δεν υπάρχει ιατρός εργασίας.

Tags:
εργαζόμενοι, καταγγελία, ποντίκια, Κιλκίς, νοσοκομείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK