08:13 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 10
Βρείτε μας

Η 19χρονη Κωνσταντίνα Φλώρου άνοιξε την αυλαία του αποψινού Greece’s Next Top Model και στην κυριολεξία «γλύκανε» όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής!

Οι κριτές του διαγωνισμού κυριολεκτικά εντυπωσιάστηκαν από την θετική ενέργεια που έβγαλε η Κωνσταντίνα με το που εμφανίστηκε μπροστά τους.

Ωστόσο, η εικόνα της προκάλεσε «αναστάτωση» στο πλατό, καθώς όταν σε ερώτηση της Ηλιάνας σχετικά με το ποιόν κριτή θεωρεί ως αγαπημένο της η Κωνσταντίνα, ο Δημήτρης είχε την δική του απάντηση.

«Εγώ έχω μία απορία, αγαπημένος σου κριτής; Ας σπείρουμε την διχόνοια», ρώτησε την 19χρονη η Ηλιάνα.

«Θα σου πω εγώ την απάντηση, σας αγαπώ. Πολλά θετικά βλέπω, δεν έχεις πει πουθενά όχι, αυτό να το πάρω πώς; Μου άρεσε, αλλά έλεγε σε όλα ναι, αγαπώ τα πάντα, Μήπως είναι ρόλος;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης, ο οποίος έδειξε να έχει ενδοιασμούς σχετικά με την Κωνσταντίνα, καθώς αναρωτήθηκε αν η εικόνα της ως απολύτως θετικού ανθρώπου που παρουσίασε ήταν αληθινή ή όχι.

Η Βίκυ διαφώνησε με τα σχόλια του Δημήτρη σημειώνοντας από την πλευρά της: «Έλα ρε Δημήτρη θα μου φύγει και η φράντζα! 19 χρόνων είναι!».

Στο τέλος, οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν να δώσουν το «οκ» και η 19χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη θα ομορφύνει τις τηλεοράσεις μας και στην επόμενη φάση.

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
Κωνσταντίνα Φλώρου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Βίκυ Καγιά, Next Top Model, Greece's Next Top Model, μοντέλα, Μοντέλο, Θεσσαλονίκη, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK