ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Μαρία πήγε στις auditions του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της, όμως το ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών της, της προκάλεσε κάποια αναπάντεχα προβλήματα.

Σχεδόν αμέσως, οι κριτές του GNTM σχολίασαν το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, που δεν ήταν άλλο από τα κόκκινα μαλλιά της.

Ωστόσο η κοπέλα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνισή της. Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Άγγελος της είπαν ότι τα μαλλιά της μοιάζουν με περούκα.

«Έχεις κάνει ένα extreme styling μόνο στα μαλλιά. Είναι σαν να φοράς περούκα, γιατί το υπόλοιπο είναι μια άλλη», της είπε με ένταση ο Άγγελος.

Τότε, η νεαρή κοπέλα ανταπάντησε πως «Εγώ θυσιάστηκα για να έρθω από εδώ και κάτω έτσι. Άλλαξα για να έρθω εδώ πέρα. Δεν άλλαξα για μένα! Άλλαξα για τη δουλειά, για τον στόχο μου! Ο κύριος Μπράτης που είναι και σχεδιαστής θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό και να μην το σχολιάσει!».

«Έχεις μπερδέψει την σχολή μόδας που πηγαίνεις με το Modelling! Είναι άσχετα πράγματα μεταξύ τους!», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Άγγελος Μπράτης,

Τότε εκείνη τον διέκοψε προσπαθώντας να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος!

Αμέσως, ο Άγγελος την διέκοψε και εκείνος λέγοντας της «Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!»

Τελικώς η Μαρία κόπηκε με τέσσερα «όχι».

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
διαγωνισμός ομορφιάς, διαγωνιζόμενοι, διαγωνισμός, Μοντέλο, μοντέλα, Greece's Next Top Model, Next Top Model, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK