02:35 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απεργία την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, έχουν προκηρύξει συνδικάτα αντιδρώντας στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Απεργούν και εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ οπότε και χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα.

Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξη την απεργία στο Δημόσιο αντιδρώντας στο νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, επίσης, δάσκαλοι και καθηγητές, όπως ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ.

Λόγω της απεργίας, χειρόφρενο θα τραβήξουν για 24 ώρες, την Τρίτη, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ), τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα.

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. προχωρεί στις 24 Σεπτεμβρίου σε 24ωρη απεργία στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δεμένα θα μείνουν, όμως, και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Συγκεκριμένα, τα πλοία δεν θα αποπλεύσουν από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης έως στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αποφάσεις για την απεργία σε μετρό και τραμ.

Tags:
ΣΤΑΣΥ, τρόλεϊ, λεωφορείο, λεωφορεία, πλοία, ΠΝΟ, ΑΔΕΔΥ, ΗΣΑΠ, απεργία, 24ωρη απεργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK