20:06 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε απεργιακό κλοιό εισέρχεται αύριο η χώρα, με τις συγκοινωνίες να τρβούν «χειρόφρενο», ενώ η 24ωρη απεργία στο Δημόσιο θα επηρεάσει και τα σχολεία, αλλά και τις τράπεζες.

«Παραλύει» αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), καθώς αναμένεται να μείνουν ακινητοποιημένα (για όλο το 24ωρο ή για κάποιες ώρες) τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες συμμετέχουν στην απεργία με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ).

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας. Ειδικότερα, το μετρό θα λειτουργεί από 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 7:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Τρίτη

Εν τω μεταξύ, δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της απεργίας που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ)

Σε συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, εν τω μεταξύ, έχουν καλέσει τους δασκάλους και τους καθηγητές οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Τέλος, στην απεργία θα συμμετάσχει και η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Tags:
καθηγητές, δάσκαλοι, ΑΔΕΔΥ, τράπεζες, σχολεία, λεωφορεία, Μετρό, μέσα μαζικής μεταφοράς, μέσα μεταφοράς, ΜΜΜ, 24ωρη απεργία, απεργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK