10:19 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κατάθεση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας, το πρωί της Δευτέρας. Ο κεντρικός τραπεζίτης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις εξερχόμενος του δικαστηρίου.

Ο Γιάννης Στουρνάρας έδωσε κατάθεση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis, το πρωί της Δευτέρας.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κατέθεσε στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, που διενεργούν την ποινική προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στουρνάρας ήταν στη λίστα των 10 πολιτικών προσώπων που στάλθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς στη Βουλή για τη Novartis.

Εξερχόμενος του δικαστηρίου, ο κ. Στουρνάρας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Δεν θα σας πω τίποτα. Θα τηρήσω τη μυστικότητα της διαδικασίας. Όλα είναι στο υπόμνημα», περιορίστηκε να πει ο κ. Στουρνάρας.

Τον περσινό Μάρτιο, ο κεντρικός τραπεζίτης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων με τα ψευδώνυμα «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».

Ο κ. Στουρνάρας κατηγορεί τους δύο μάρτυρες για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση και ζητούσε την ποινική δίωξη τους για τις καταθέσεις στην Εισαγγελία Διαφθορά που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν ψευδείς. Οι καταθέσεις των δύο μαρτύρων ήταν αυτές που ενέπλεξαν τον κ. Στουρνάρα στην υπόθεση.

Tags:
κατάθεση, Άρειος Πάγος, Novartis, Γιάννης Στουρνάρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK