09:32 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διευκρινίσεις έδωσε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος για τον μισθό που προβλέπει το ΦΕΚ διορισμού του στη θέση διοικητή του Αγίου Όρους.

Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος που διορίστηκε διοικητής του Αγίου Όρους δηλώνει ότι δεν θα λαμβάνει μισθό παρά τη σχετική αναφορά στο ΦΕΚ διορισμού του.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ 769 της 20ης Σεπτεμβρίου 2019, ο κ. Μαρτίνος διορίζεται «Διοικητής του Αγίου Όρους, με βαθμό και αποδοχές Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

Με σημερινή δήλωσή του, ωστόσο, ο κ. Μαρτίνος τονίζει ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες αμισθί και εκτιμά ότι η αναγραφή στο ΦΕΚ έγινε «εκ παραδρομής.

«Eξ αρχής έχω δηλώσει γραπτώς στην αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου εγένετο, ότι δεν επιθυμώ να λάβω οποιαδήποτε αμοιβή για τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους με την οποία με τιμά η Πολιτεία», δηλώνει ο κ. Μαρτίνος.

Προσθέτει ότι για τον ίδιο «είναι αυτονόητο» ότι «θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί».

«Η διαφορετική αναγραφή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θεωρώ ότι έγινε εκ παραδρομής», συμπληρώνει.

Παράλληλα, ο κ. Μαρτίνος δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί κρατικό αυτοκίνητο και οδηγό εκτός του Αγίου Όρους. «Ο μόνος λόγος ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης είναι η προσφορά στην πατρίδα και στο Άγιο Όρος», καταλήγει.

Tags:
μισθός, εφοπλιστής, ΦΕΚ, διοικητής, Άγιο Όρος, Άγιο Όρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK