18:37 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Είμαι τώρα πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να επιστρέψω στον Λίβανο. Είμαι καλά», είπε μετά την περιπέτεια του ο Λιβανέζος που αφέθηκε ελεύθερος καθώς αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αεροπειρατής.

Ανακουφισμένος που τελικά αποκαλύφθηκε η αλήθεια και αφέθηκε ελεύθερος δήλωσε ο δημοσιογράφος από τον Λίβανο, που συνελήφθη λανθασμένα ως αεροπειρατής της πτήσης 847 της TWA, πριν από 34 χρόνια.

«Είμαι τώρα πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να επιστρέψω στον Λίβανο. Είμαι καλά» δήλωσε στο Open ο Λιβανέζος δημοσιογράφος λίγη ώρα πριν πάρει το πλοίο για να αναχωρήσει από τη Σύρο, όπου κρατείτο.

«Δεν ήξερα γιατί με κρατάνε. Πέρασα δύσκολα ψυχολογικά. Με κρατούσαν σε ένα υπόγειο. Η γυναίκα και τα παιδιά μου κατέρρευσαν. Στη Μύκονο μου έκαναν ανάκριση για οκτώ ώρες. Τους έλεγα ότι είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος. Με ξέρουν στη Βηρυτό πολιτικοί και αξιωματούχοι», είπε ο Λιβανέζος.

Ο 65χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, στη Μύκονο, για υπόθεση αεροπειρατείας το 1985. Χτες το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίησή του.

Tags:
Λίβανος, αεροπειρατεία, σύλληψη, Μύκονος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK