23:09 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ευρεία έρευνα των αστυνομικών αρχών για υπόθεση δωροδοκίας, λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες ότι συνελήφθησαν τέσσερις εφοπλιστές.

Στη σύλληψη τεσσάρων εφοπλιστών από την Αθήνα φέρεται να προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ευρείας έρευνας της δικαιοσύνης περί δωροδοκίας των λιμενικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση ελέγχεται ο κεντρικός λιμενάρχης της Θεσσαλονίκης, όπως και οι έξι πλοηγοί του λιμανιού της πόλης.

Η σχετική υπόθεση αφορά καταγγελίες περί δωροδοκίας για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση των πλοίων που ελλιμενίζονταν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thestival.gr», οι εφοπλιστές κατηγορούνται ότι χρημάτιζαν τα στελέχη των λιμενικών αρχών, προκειμένου να τυγχάνουν άμεσης εξυπηρέτησης.

Σε κάθε περίπτωση, ο «έλεγχος» του κεντρικού λιμενάρχη και των έξι πλοηγών δημιούργησε ευρεία αναστάτωση στη λειτουργία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με την ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης του λιμένα, δεν υπήρχε αντικαταστάτης, προκειμένου να διευθύνει τη διαδικασία ελλιμενισμού των πλοίων.

Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο Ναυτιλίας δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του προβλήματος, με την αποστολή τριών πλοηγών από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Σχετικά:

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος - Συνελήφθη ο Μολδαβός διακινητής
Υπόθεση δωροδοκίας στον ΟΛΘ: Κρατείται ο κεντρικός λιμενάρχης
Tags:
σύλληψη, Θεσσαλονίκη, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικές αρχές, αστυνομία, εφοπλιστής, δωροδοκία, Λιμενικό Σώμα, λιμενικοί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK