10:38 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κίνηση σε δρόμους της Αθήνας είναι αυξημένη λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ. Μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στη Λεωφόρο Κηφισού που εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι οδηγοί που κυκλοφορούν στην Αθήνα, καθώς στο «κόκκινο» είναι η κίνηση σε πολλούς δρόμους, λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ.

Στις 9:30 το πρωί, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην λεωφόρο Κηφισού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αναλυτικά όσον αφορά την άνοδο στο «Ποτάμι» (λεωφ. Κηφισού), ανασχέσεις παρατηρούνται από την Ιερά Οδό και μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, κίνηση έχει από την Αττική Οδό και ανά διαστήματα μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας).

Στην Αττική Οδό, μποτιλιάρισμα έχει στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, από τη λεωφόρο Φυλής μέχρι τη λεωφόρο Ηρακλείου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στα επόμενα χιλιόμετρα.

Προβλήματα παρατηρούνται όμως και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, με μποτιλιάρισμα από την Ηλιούπολη μέχρι το τέρμα, στη διασταύρωση με Καλλιρόης και Αρδηττού, σύμφωνα με τη Google.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα τελευταία χιλιόμετρα της λεωφόρου Συγγρού προς την Αθήνα και συγκεκριμένα από τον Νέο Κόσμο μέχρι τους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Κίνηση έχει όμως και στην Παραλιακή λεωφόρο και κυρίως για τους οδηγούς που κινούνται προς τον Πειραιά.

Μποτιλιαρίσματα παρατηρούνται και στις κεντρικές λεωφόρους που συνδέουν τα Βόρεια Προάστια με το κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Κηφισιάς υπάρχει μποτιλιάρισμα στην κάθοδο, από το «δαχτυλίδι» και τον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι και την Αλεξάνδρας. Καλύτερη είναι η εικόνα στην άνοδο.

Στη λεωφόρο Μεσογείων, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην κάθοδο, από την Αγία Παρασκευή και μέχρι τον Χολαργό.

Στο κέντρο της Αθήνας, τα σοβαρότερα κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ρεύμα ανόδου.

Μποτιλιάρισμα, παρατηρείται τέλος και στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κίνηση στους δρόμους, στις 9:30, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου
© Φωτογραφία : google.gr/maps
Η κίνηση στους δρόμους, στις 9:30, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και εργατικά σωματεία. Δεν θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός και προαστιακός, ενώ συγκεκριμένες ώρες θα λειτουργήσουν τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Tags:
μέσα μαζικής μεταφοράς, 24ωρη απεργία, απεργία, λεωφόρος Βουλιαγμένης, λεωφόρος Κηφισού, Λεωφόρος Συγγρού, λεωφόρος, διακοπή κυκλοφορίας, κυκλοφορία οχημάτων, μποτιλιάρισμα, κίνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK