23:29 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο λιμενάρχης της Θεσσαλονίκης έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ εις βάρος του έχει διαταχθεί η διενέργεια ΕΔΕ. Το Σάββατο και την Κυριακή οι απολογίες των κατηγορούμενων.

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί ο κεντρικός λιμενάρχης της Θεσσαλονίκης, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για υπόθεση διαφθοράς.

Παράλληλα, σύμφωνα με το «thestival.gr», οι αρμόδιες αρχές έχουν διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ)

Υπενθυμίζεται ότι ο λιμενάρχης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) κατηγορείται για δωροληψία, με στόχο την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πλοίων κατά τη διαδικασία του ελλιμενισμού.

Για την ίδια υπόθεση φέρεται να έχουν συλληφθεί ακόμη 17 άτομα, ανάμεσα στα οποία οι έξι πλοηγοί του λιμανιού και τέσσερις εφοπλιστές.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο και την Κυριακή. Μέχρι την απολογία τους, θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Σχετικά:

Υπόθεση δωροδοκίας στον ΟΛΘ: Κρατείται ο κεντρικός λιμενάρχης
Υπόθεση δωροδοκίας στον ΟΛΘ: Πληροφορίες για σύλληψη τεσσάρων εφοπλιστών
Tags:
δωροδοκία, εισαγγελική έρευνα, δικαστική έρευνα, δικαστής, δικαιούχοι, διαφθορά, λιμενικοί, Λιμενικό Σώμα, Θεσσαλονίκη, λιμάνια, λιμάνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK