00:28 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διακοπή σε μέρος των γραμμών του Τραμ της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου, εξαιτίας της διεξαγωγής του 5ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, διακοπή θα υπάρξει στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα των γραμμών «Παναγίτσα - Κασομούλη».

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, η διακοπή θα αφορά το τμήμα της γραμμής μεταξύ των σταθμών «Παναγίτσα» - «Κασομούλη».

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια του τραμ στο συγκεκριμένο τμήμα θα διακοπούν από τις 7 π.μ. έως περίπου τις 2 μ.μ., καθώς εκείνες τις ώρες είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του 5ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της τροχαίας,  θα υπάρξει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07.00 έως 14.00 στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κράτητος και Αχιλλέως και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κατά τις ώρες 06.00 έως 14.00, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Δορυλαίου – Βηθυνίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Από την Ελληνική Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

 

 

 

Tags:
Νέα Σμύρνη, τραμ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK