15:37 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον τρόπο που γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της περιέγραψε η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης, απολογούμενη σήμερα στο δικαστήριο.

Η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης απολογήθηκε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό της Αθήνας, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα όσα διαδραματίστηκαν τον χειμώνα του 2018 οπότε και γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της και πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων.

Μέσα σε λυγμούς, η 19χρονη ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι βλέπει συνέχεια εφιάλτες. «Θα ήθελα πολύ να αλλάξω αυτό που έγινε», είπε προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να κοιτάξει «κανέναν στα μάτια».

Η περιγραφή της γέννας

Περιγράφοντας όσα έγιναν την ημέρα της γέννας, είπε ήταν Σαββατοκύριακο και πως πονούσε ολοένα και περισσότερο. Εξήγησε ότι είχε δει στο ίντερνετ πώς μπορεί να γεννήσει μια γυναίκα μόνη της. «Προσπάθησα να τα κάνω και εγώ», είπε ξεκινώντας την περιγραφή:

«Είχα κάτσει με την πλάτη στην πόρτα του μπάνιου. Η μητέρα μου χτυπούσε την πόρτα, αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα. Το κεφάλι μου ήταν έτοιμο να εκραγεί. Γεννάω. Ακουμπάω το παιδί στη γωνία και προσπάθησα να σηκωθώ».

Όταν κατάφερε να σηκωθεί, ακούμπησε το παιδί στο πλυντήριο. Στη συνέχεια περιέγραψε πώς, όπως είπε, το σκότωσε βάζοντας στο στόμα του χαρτί. «Θυμάμαι ότι είχα πολλά χαρτιά στα χέρια. Εγώ το έκανα»!

«Μετά, είπα στη μητέρα μου πάρε αυτή τη σακούλα και “πέτα τη”. Εγώ το έκανα, το τύλιξα με ένα σεντόνι και το έβαλα μετά στη σακούλα», συνέχισε, σύμφωνα με το star.gr.

«Είδα κάτι να κουνιέται στην κοιλιά μου και κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος»

Εξήγησε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος, και είπε ότι η σχέση με τον πατέρα ήταν πρόσκαιρη και αυτός το έμαθε αργότερα από τις ειδήσεις. «Κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος όταν ένα βράδυ που είχα ξαπλώσει, είδα κάτι να κουνιέται στην κοιλιά μου», ανέφερε.

Η 19χρονη παιδοκτόνος είπε ότι θέλει να ενωθεί ξανά η οικογένειά της, να μπορέσει να τελειώσει το σχολείο και να κάνει μια νέα αρχή. «Από την ώρα που γεννήθηκα για όλους ήμουν η κόρη της Αλβανίδας που παντρεύτηκε τον Έλληνα. Με έχουν πει και “μπασταρδη”», περιέγραψε.

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα της παιδοκτόνου της Πετρούπολης

Η μητέρα της παιδοκτόνου υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Ισχυρίστηκε ότι όταν μπήκε στο μπάνιο, είδε το πάτωμα γεμάτο αίματα. Την βοήθησε να σηκωθεί και την πήγε στο δωμάτιο. «Δεν κατάλαβα όμως ότι είχε γεννήσει νόμιζα ότι είχε κόψει τις φλέβες της γιατί δεν είδα το μωρό. Μου το είπε μόνη της», ανέφερε.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς μπήκε στο μπάνιο, βρήκε το βρέφος μέσα σε μια σακούλα, τυλιγμένο σε σεντόνι και πάνω στο πλυντήριο. Πρόσθεσε ότι κάποια σημεία του σώματος του ήταν μαύρα και το ίδιο δεν κουνιόταν. «Δεν είδα αν είχε κάτι γύρω από τον λαιμό του ή χαρτιά το στόμα γιατί δεν το έβγαλα από τη σακούλα», ανέφερε.

Tags:
Πετρούπολη, απολογία, βρέφος, παιδοκτόνος, παιδί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK