Επί ποδός βρίσκεται η πυροσβεστική Λιβαδειάς έπειτα από εκτροπή λεωφορείου σε χαντάκι, στον δρόμο που οδηγεί στους καταρράκτες της Πέτρας Αλιάρτου.
Στο εκδρομικό λεωφορείο επιβαίνουν μέλη ΚΑΠΗ, όπως αναφέρει το tvstar.gr.
Κλιμάκιο της υπηρεσίας μεταβαίνει στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσει τους ηλικιωμένους που είναι κατά στην υγεία τους.
Από την πτώση στο χαντάκι μπλόκαρε η πόρτα της εξόδου από το πούλμαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιου Μέσου, ο οδηγός του λεωφορείου έχει καταφέρει να βρει άνοιγμα από το οποίο έχει ξεκινήσει ο αποβιβασμός των ηλικιωμένων.
Διαβάστε ακόμα:
Τραγικό δυστύχημα στην Ηλιούπολη: Οδηγός καταπλακώθηκε από φορτηγό - Φωτογραφίες
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)