19:59 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η μικρή Αλεξία έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, αφού δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, στο χωριό Θεσπιές.

Την πλήρη κάλυψη της αποθεραπείας της 8χρονης Αλεξίας που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, θα αναλάβει το Υγειονομικό Συμβούλιο όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον πατέρα της μικρής Αλεξίας στο υπουργείο Υγείας και ανακοίνωσε ότι «το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι θα καλύψει πλήρως την αποθεραπεία του παιδιού σε κέντρο αποκατάστασης στη χώρα μας».

​Όπως σημείωσε «πρέπει να στηρίξουμε και τους Έλληνες επιστήμονες και τα ελληνικά κέντρα αποκατάστασης, πάντα με τεκμηριωμένους επιστημονικά όρους και γνώμονα την αποκατάσταση και τη θεραπεία του παιδιού και του κάθε παιδιού».

Δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο Υγείας είναι εδώ «για να ακούσουμε, να αγκαλιάσουμε και να προσπαθούμε να φροντίσουμε όλο τον κόσμο, όλα τα περιστατικά που μπορεί να προκύπτουν. Πάντα με γνώμονα τον ανθρωπισμό και το συναίσθημα, αλλά σεβόμενοι ταυτόχρονα και τους Έλληνες επιστήμονες και τις αποφάσεις τις οποίες παίρνουν».

Σχετική εντολή, όπως είπε ο κ. Κικίλιας, έχει δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Tags:
θεραπεία, νοσοκομείο, αποκατάσταση, σφαίρα, Υπουργείο Υγείας, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK