07:29 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Πενήντα λεπτά του ευρώ θα δωρίζουν στη μονάδα αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα» και στο βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν δρομείς κάθε ηλικίας. Ο φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη.

Πενήντα ολόκληρες ώρες θα διαρκέσει o αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» (Salonica Run), ο οποίος ξεκίνησε - με σύμμαχο τον καλό καιρό - το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Μικροί και μεγάλοι δρομείς πήραν ήδη θέση στην εκκίνηση, στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης.

Άλλοι τρέχοντας και άλλοι περπατώντας, έχουν ως στόχο να δωρίσουν - για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν - 0,50 ευρώ στη μονάδα αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα» και στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Η εκδήλωση δεν θα κλείσει και θα είναι ανοιχτή όλο το 24ώρο για όποιον θελήσει να συμμετάσχει στον φιλανθρωπικό αγώνα και να τρέξει ή να περπατήσει στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου, από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως το ξενοδοχείο «Makedonia Palace».

Ο αγώνας γίνεται για έκτη χρονιά και από τις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν δοθεί περίπου 40.000 ευρώ σε διάφορα φιλανθρωπικά σωματεία της Θεσσαλονίκης. Το ποσό που δωρίζεται σε σωματεία και συλλόγους της πόλης προέρχεται από χορηγίες εταιρειών αλλά και το κόστος συμμετοχής που είναι 5 ευρώ.

Φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέξε χωρίς τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη
© Sputnik
Φιλανθρωπικός αγώνας «Τρέξε χωρίς τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη

Το «Τρέξε χωρίς τερματισμό» διοργανώνεται από τον ιστορικό αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο «Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877»  σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετικά:

Viral βίντεο: Σχολιαστής αγώνα κρύφτηκε κάτω από το γραφείο
Τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα της Formula 2 στο Σότσι – Βίντεο
Tags:
Δρομέας, Θεσσαλονίκη, αγώνας δρόμου, αγώνας, φιλανθρωπία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK