ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος Τρικάλων αποφάσισε να «χαρίσει» τους λογαριασμούς του νερού των τελευταίων τεσσάρων μηνών, ως έμπρακτη συγγνώμη για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων στο δίκτυο ύδρευσης.

Μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ζητήσει συγγνώμη ο δήμαρχος Τρικάλων για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν στους κατοίκους της θεσσαλικής πόλης τα πολύμηνα έργα στο δίκτυο ύδρευσης.

Και αυτό, διότι αποφάσισε να «χαρίσει» τους λογαριασμού του νερού των τελευταίων τεσσάρων μηνών!

«Αποφάσισα να στείλω μια επιστολή στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, ζητώντας τους από τη μια συγνώμη και από την άλλη να τους ενημερώσω ότι δόθηκε εντολή στην αρμόδια υπηρεσία ύδρευσης (σ.σ. ΔΕΥΑΤ) να προχωρήσει σε ειδική έκπτωση 100% επί των λογαριασμών του νερού» δήλωσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, μιλώντας στο «ethnos.gr».

Τα έργα, τα οποία αφορούσαν την αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης, ξεκίνησαν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του Μαΐου. Έκτοτε πέρασαν τέσσερις ολόκληροι μήνες, προκειμένου να ολοκληρωθούν και η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής να σταματήσει.

Εξαιτίας της πολύμηνης διάρκειας των εργασιών, ο κ. Παπαστεργίου αποφάσισε να στείλει μία επιστολή συγγνώμης στους κατοίκους της πολύπαθους περιοχής των Τρικάλων.

«Με δεδομένη την πολύμηνη ταλαιπωρία σας και ως έμπρακτο δείγμα συγνώμης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δόθηκε εντολή προς την αρμόδια υπηρεσία ύδρευσης ώστε στο αμέσως επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε ειδική έκπτωση 100% επί των λογαριασμών ύδρευσης» αναγράφεται μεταξύ άλλων, στην επίμαχη επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπτωση αφορά τους τελευταίους τέσσερις μήνες για τους κατοίκους μόνο της συγκεκριμένης περιοχής, και όχι όλων των Τρικάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται νέα λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

Ζημιές από το χαλάζι στις καλλιέργειες στα Τρίκαλα

Σχετικά:

Έρχονται νέα λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα
Ζημιές από το χαλάζι στις καλλιέργειες στα Τρίκαλα
Tags:
κάτοικοι, λογαριασμός, λογαριασμοί, προβλήματα, έργα, έργο, νερό, Τρίκαλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK