04:07 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με την ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών μεταξύ των συνηγόρων του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκο και του πρώην βουλευτή του κόμματος Νίκου Μίχου, έκλεισε η απολογία του δεύτερου.

Σοβαρό φραστικό επεισόδιο μεταξύ του συνήγορου του πρώην βουλευτή, Νίκου Μίχου με την πλευρά των συνηγόρων του Νίκου Μιχαλολιάκου σημειώθηκε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Λίγο πριν το τέλος της απολογίας του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο συνήγορος του Νίκου Μίχου ζήτησε από τον εντολέα του να αναφερθεί στις ιδεολογικές του διαφορές με το κόμμα.

Ο κ. Μίχος ξεκίνησε να απαντάει αναφέροντας πως δεν είναι μεγάλες οι διαφορές, με τον συνήγορο του Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, να του φωνάζει «δεν σου βγήκε ε;».

Η ένταση κλιμακώθηκε με τον συνήγορο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να φωνάζει «γελοίο» τον συνήγορο του κ. Μίχου και αυτόν να απαντά σε όλη την ομάδα των δικηγόρων του Μιχαλολιάκου «άντε ρε γελοίοι, καραγκιόζηδες».

Μάλιστα, στράφηκε και ειδικά προς τον συνήγορο που του επιτέθηκε πρώτος λέγοντας του «άντε ρε φασιστάκο».

Στη συνέχεια το δικαστήριο αποχώρησε χωρίς χωρίς να πέφτει ένταση με τον συνήγορο του Μίχου να φωνάζει προς τους δικαστές που έφευγαν «ωραία προστασία. Τους έχετε ασύδοτους τόσα χρόνια».

Αμέσως από πλευρά των συνηγόρων του Μιχαλολιάκου ακούστηκε: «πάμε έξω να μου τα πεις αυτά».

Στα έδρανα έσπευσαν και αστυνομικοί προκειμένου να αποτραπεί περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης.

Να σημειωθεί πως ο κ. Μίχος έδωσε διαφορετικές εκδοχές για σημαντικές υπερασπιστικές θέσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και εξέφρασε σκεπτικισμό σε μία σειρά θεμάτων όπως η οικονομική διαχείριση αλλά και η χαλαρή αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής κατά των εμπλεκόμενων στην δολοφονία Φύσσα.

«Το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα ο Μιχαλολιάκος έβριζε και εκείνος», ανέφερε ο κ. Μίχος.

Στη συνέχεια περιγράφει πως το βράδυ της δολοφονίας, ο ίδιος ήταν στην Εύβοια και τον ειδοποίησαν για ένα «περιστατικό με κάποιον Ρουπακιά» τον οποίο είπε πως δεν γνώριζε.

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Όλοι βρίζαμε. Έγινε ένα μπάχαλο εκείνο το βράδυ. Ξυπνήσαμε και δεν ξέραμε τι είχε συμβεί. Ήταν αισχρό. Όσο πολιτικός αντίπαλος κι αν είσαι με κάποιον δεν κάνεις τέτοιο πράγμα. Το καταδικάσαμε. Δεν ξέραμε τι έχει γίνει. Μας είπαν στην αρχή για καβγά στο ποδόσφαιρο, μετά είπαν ότι είχαν προηγούμενα, αλλά ό,τι και να ήταν το καταδικάσαμε όλοι. Είχαμε τρελαθεί όλοι γιατί ήταν το κόμμα σε άνοδο και θα έπεφτε από τέτοιο πράγμα. Ήταν χοντρό για εμάς. Μας στοίχισε πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην βουλευτής δήλωσε ακόμη πως οι υπεύθυνοι για την δολοφονία πρέπει να τιμωρηθούν με ισόβια αλλά δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την τοπική του Πειραιά.

Ξεκαθαρίζει τέλος, πως οι τοπικές δεν είχαν σχέση μεταξύ τους.

Tags:
ένταση, επεισόδιο, Νίκος Μιχαλολιάκος, δίκη, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK